Updates

📣 BACK TO SCHOOL 🎒- време е да се опремие со се што ни треба за успешен старт
👉 За online училиште - учење од дома важно е на каков стол ќе се помине денот. Повеќечасовното добро седење овозможува подобра концентрација, правилно држење на рбетниот столб, повеќе.
---------------------
✅ Стол EC...

Read More
Buy

5% попуст на стол Cayman

Jul 6, 2020 – Jul 12, 2020

📣 ЗДЕЛКА НА НЕДЕЛАТА - попусти од 5% и повеќе 📣
--------------------------------------------------------
✅ Cayman е најпопуларниот канцелариски стол оваа сезона.
✅ Оваа недела со попуст од 5%.
🔔 За нарачки на 5 и повеќе столици одобруваме дополнителен попуст.
Побарај понуда на 👉 078 / 246 - 8...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Зошто ги избравме „Novaltec Group“ машините за чистење со пареа за секој бизнис ?

Со проблемите со хигиената се соочува секоја компанија од секоја индустрија. Хигиената е особено важна за угостителскиот, комерцијалниот и индустрискиот сектор. Овие сектори се соочуваат со секојдневни предизвици в...

Read More
Learn more

Здраво,
Нашето работно време е од 9 до 17 секој работен ден.
Контакт телефонот останува ист 070 / 303 - 338.

Останете безбедни.
Поздрав од тимот на www.tltstore.com

Call now

Предностите на чистење со пареа се многубројни. Со пареата на температура од 175C ги унишутуваме речиси сите бактерии и микроорганизми.

Learn more

Работиме во редовно работно време од 9-17 ч.
Чистењето со пареа го реализираме во претходно договорени термини, а нашиот сајт за онлајн нарачка на канцелариски маатеријали и столоби функционира беспрекорно; нарачаните производи оналјн ги доставуваме на врата за 1-2 работни дена.

Call now

Важно за COVID-19: Уништите ги бактериите и вирусите со пареа. Прочитајте повеќе, побараје совет од нас и закажете чистење.

Learn more

Дезинфекција на стан над 150 м2

Apr 11, 2020 – Apr 30, 2020

Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С

Вклучува:
-Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци)
-Дезинфекција на подот во вашиот дом
-Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет)
-Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во конста...

Read More
Show this code at the store:

Дезинфекција на стан до 100 м2

Apr 11, 2020 – Apr 30, 2020

Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С

Вклучува:
-Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци)
-Дезинфекција на подот во вашиот дом
-Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет)
-Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во конста...

Read More
Show this code at the store:

Testimonials

a year ago
(Translated by Google) Great service at great prices. Everything in one place. Office supplies, chairs, office hygiene, vehicle and chemical chemicals, disinfection, steam generators. (Original) Одлична услуга со одлични цени. Се на едно место. Канцелариски материјали, столици, одржување на хигиена во канцеларии, хемиско на возила и мебел, дезинфекција, машини-генератори на пареа.
- Novica K

Contact Us

Contact

Call now
  • 078 246 811
  • 070 303 338

Address

Get directions
T.C OLIMPIKO
Лондонска 19/2
Скопје 1000
North Macedonia

Business Hours

Mon:9:00 AM – 5:00 PM
Tue:9:00 AM – 5:00 PM
Wed:9:00 AM – 5:00 PM
Thu:9:00 AM – 5:00 PM
Fri:9:00 AM – 5:00 PM
Sat:Closed
Sun:Closed
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.