Posted on Jul 6, 2020

TLT store

5% попуст на стол Cayman

Jul 6, 2020 – Jul 12, 2020
📣 ЗДЕЛКА НА НЕДЕЛАТА - попусти од 5% и повеќе 📣
--------------------------------------------------------
✅ Cayman е најпопуларниот канцелариски стол оваа сезона.
✅ Оваа недела со попуст од 5%.
🔔 За нарачки на 5 и повеќе столици одобруваме дополнителен попуст.
Побарај понуда на 👉 078 / 246 - 811 или нарачај директно
на 👉 https://bit.ly/3a2Fyqb
Valid Jul 6, 2020 – Jul 12, 2020
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.