Posted on Aug 24, 2020

TLT store

📣 BACK TO SCHOOL 🎒- време е да се опремие со се што ни треба за успешен старт
👉 За online училиште - учење од дома важно е на каков стол ќе се помине денот. Повеќечасовното добро седење овозможува подобра концентрација, правилно држење на рбетниот столб, повеќе.
---------------------
✅ Стол ECLIPSЕ - стол од менаџерската колекција. Ергономски, во црно-бела боја. Подвижен, со механизам за подесување по висина. Прилагодлива лумбална потпора и потпора за главата. Хромиран амортизер, за
издржливост до 120кг.
👉 Прашај повеќе за производот на 078 / 246 - 811 или види и нарачај на ликов 👉http://bit.ly/38G5ZRO
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.