Posted on Apr 11, 2020

TLT store

Дезинфекција на стан до 100 м2

Apr 11, 2020 – Apr 30, 2020
Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С

Вклучува:
-Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци)
-Дезинфекција на подот во вашиот дом
-Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет)
-Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во константен контакт со вас
Valid Apr 11, 2020 – Apr 30, 2020
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.